main logo
561

Triunghiul dragostei: Bărbat, căutat de poliție pentru tentativă de omor

Un moldovean a fi vrut să-și omoare fosta iubită, dar și pe actualul ei concubin, într-un oraș din Italia. Totul s-a întâmplat în seara de 19 iunie, în orașul Martino.

Triunghiul dragostei: Bărbat, căutat de poliție pentru tentativă de omor

Presa din Italia scrie că fosta iubită a moldoveanului stătea împreună cu actualul ei iubit, dar și cu fiica ei de opt, toți italieni, ani într-o cafenea din centrul orașului, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md

La un moment dat, în local a intrat și moldoveanul și ar fi început să o atace pe femeie. Mai mulți martori ar fi încercat să-l calmeze, moldoveanul, însă, a scos un cuțit din buzunar și ar fi început să-i amenințe pe toți cei prezenți.

Femeia ar fi reuit să fugă și să se ascundă printre străzi, iar moldoveanul s-a luat deja la bătaie cu actualul iubit al acesteia. Italianul ar fi încercat să se apere cu un scaun din cafenea.

În cele din urmă, după ce a auzit că unul dintre martori a chemat poliția, moldoveanul a fugit de la fața locului. Cel mai îngrozitor este că totul s-a petrecut sub ochii fiicei victimei, în vârstă de opt ani. La fața locului a venit și o ambulanță, care l-au dus pe italian la spital, cu o fractură la osul zigomatic.

Totodată, medicii au constatat că fetița a suferit un șoc puternic.

Poliția din Italia încearcă să dea de urmele moldoveanului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării