main logo
5507

Trei tineri au furat circa 30 de capace de canalizare la Florești. Cum acționau

Trei bărbați au fost reținuți de oamenii legii după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești.

Trei tineri au furat circa 30 de capace de canalizare la FloreștiFoto: politia.md

Polițiștii au fost sesizați de autoritățile locale precum că, pe parcursul lunii ianuarie, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de fontă,  21 de metri de gard metalic şi două transformatoare electrice, transmite Știri.md

Astfel, în urma măsurilor de investigație, au fost reținut 3 suspecţi cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, doi dintre ei locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești.

Ieri, 21 ianuarie, în cadrul acţiunilor de urmărire penală, polițiștii  au ridicat de la un depozit amplasat în extravilanul satului Răduleni Vechi, 27 de capace de fontă şi un transformator electric dezmembrat.

Fiind audiaţi, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că acţionau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00, cu două automobile de model Volkswagen T4.  

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt.  Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore și riscă până la 4 ani privaţiune de libertate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării