main logo
833

Trei moldoveni urmau să ajungă cu acte false la muncă în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit, ascunse asupra unui bărbat, două cărţi de identitate false care urmau să fie folosite în Germania.

Trei moldoveni urmau să ajungă cu acte false la muncă în GermaniaTrei moldoveni urmau să ajungă cu acte false la muncă în Germania

Cazul a avut loc pe 28 ianuarie, când la frontieră s-au prezentat în calitate de pasageri într-un autoturism ce se deplasa spre Germania, 3 moldoveni. Unul dintre ei, în vârstă de 37 de ani, avea dublă cetățenie, a Republicii Moldova și a României, transmite Știri.md

În momentul solicitării documentelor de identitate polițiștii de frontieră au descoperit asupra cetăţeanului cu dublă cetățenie ascunse și nedeclarate, două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care erau imprimate fotografiile celor doi cetăţeni din R. Moldova din acelaşi autoturism.

În urma unor verificări suplimentare, s-a stabilit că documentele în cauză erau false.

Cu privire la cele constatate, ceilalți doi moldoveni au declarat că au procurat cărţile de identitate de la conaționali, plătind suma de 100 de euro, respectiv 450 de euro și că acestea urmau a fi folosite în Germania, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează în continuare cercetări pe cazul dat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării