main logo
648

Trei automobile, incendiate noaptea trecută, lângă un bloc din Orhei

În noapea spre sâmbătă, lângă un bloc de locuit cu cinci nivele de pe strada Valeriu Cupcea, nr.7 din oraşul Orhei, au luat foc trei automobile.

Trei automobile, incendiate noaptea trecută, lângă un bloc din Orhei

Ipoteza pompierilor, care au intervenit la stingerea incendiilor, este că focul a fost pus intenţionat, scrie radioorhei.info, transmite Știri.md cu referire la Cuvântul.md.

Informaţia despre aprinderea concomitentă a trei autoturisme a fost transmisă pompierilor la ora 3 noaptea. Potrivit căpitanului DSE Orhei, Afanasie Stici, şase pompieri şi două autospeciale au ajuns la faţa locului în 4 minute, iar în alte 20 de minute au reuşit să lichideze incendiile. 

Nimeni nu a avut de suferit, dar autoturismele de modele Opel Astra H, Geep Grand Cheroke şi Kia Sorento, care aparţin diferitor persoane şi au o vechime de 6 până la 15 ani, au fost distruse parţial. Una dintre mașini – Kia Sorento, care e și ce mai nouă, este înmatriculată în România.

În toate cele trei cazuri distrugerile au pornit de la roata stânga spate a automobilelor, focul răspândindu-se asupra caroseriilor şi saloanelor, în proporţie de 30-40%. 

Cauza probabilă a izbucnirii focului constă în incendierea intenţionată a autoturismelor. Prejudiciul material şi circumstanţele celor întâmplate urmează a fi stabilite de organele de resort.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării