main logo
5502

Tragedie la Căușeni: O familie revenită de peste hotare, intoxicată cu gaz

Un bărbat a decedat, iar soția acestuia se află în stare gravă la spital după ce s-au intoxicat cu gaz.

Tragedie la Căușeni: Familie revenită de peste hotare, intoxicată cu gazTragedie la Căușeni: Familie revenită de peste hotare, intoxicată cu gaz

Tragedia s-a întâmplat în această dimineață la ora 10:00 în satul Copanca din raionul Căușeni. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat că poliția a fost alertată de medicul de gardă din sat care a anunțat că la domiciliul a fost depistată o femeie de 42 ani, preliminar intoxicată cu monoxid de carbon.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că o familie din satul Copanca, bărbatul de 45 ani, soția de 42 ani și copilul lor de 9 ani au revenit de peste hotare pe 1 mai.

În dimineața zilei de azi, 6 mai, la ora 09:00, mama femeii de 69 de ani a venit la ei în vizită, însă și-a depistat fiica în stare gravă și ginerele decedat în dormitor.

Preliminar s-a stabilit ca aceștia au conectat cazanul ieri-seara, 5 mai, pentru a încălzi casa și din cauza unor defecțiuni tehnice s-a emanat monoxid de carbon.

Potrivit poliției, copilul nu a avut de suferit, pentru că dormea în altă odaie. Mama acestuia însă se află la spital în stare gravă.

Oamenii legii cercetează în continuare cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării