main logo
1096

Tragedie la bordul unui avion. Un bebeluș a murit în brațele unei pasagere

O fetiță în vârstă de doar două luni a murit în brațele unei pasagere, în urma unei urgențe medicale la bordul unui avion AirAsia care efectua un zbor din Kuala Lumpur spre Perth, în Australia.

Tragedie într-un avion. Un bebeluș a murit în brațele unei pasagere

Bebelușul se afla la bordul avionului alături de părinții săi din Arabia Saudită. „Zburând acasă dinspre Malaezia, în această dimineață, am fost pusă într-o situație extrem de dificilă, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Un nou-născut și-a dat ultima suflare în brațele mele”, a scris pe Facebook Nadia Parenzee, pasagera care a stat cu bebelușul până în ultima clipă.

Parenzee spune că o însoțitoare de zbor i-a cerut să ia bebelușul în brațe, care era neliniștit și plângea încontinuu de la decolare. „M-am oferit să îi ajut pe părinți, pentru că vedeam că și ei erau incredibil de stresați”, a spus pasagera.

„Am închis puțin ochii și m-a trezit însoțitoarea de zbor, care m-a rugat să o ajut. Părinții mi-au dat bebelușul în brațe, se vedea disperarea în ochii lor, și au început să se roage. Apoi fetița și-a dat ultima suflare în brațele mele și corpul ei a devenit brusc moale. Am știut că s-a întâmplat ceva îngrozitor și am țipat în avion după un medic”, a mai povestit femeia.

Ea a adăugat că micuța a fost resuscitată în zadar timp de două ore și jumătate: „Inima mea este amorțită și nu mai știu cum să mă simt. Dar sunt sincer onorată că am putut să o țin în brațe și să spun o rugăciune înainte să moară”.

Deocamdată, nu se știe de ce a murit bebelușul, iar poliția a declarat că este așteptat rezultatul autopsiei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării