main logo
1029

Tragedie într-un câmp la Florești: Un bărbat a murit lovit de un camion

Moarte stupidă pentru un bărbat de 34 de ani din satul Vertiujeni, raionul Floreşti. Acesta a mers în satul vecin, Văscăuţi, pentru a vedea cum decurge recoltarea orzului.

Tragedie într-un câmp la Florești: Un bărbat a murit lovit de un camionTragedie într-un câmp la Florești: Un bărbat a murit lovit de un camion

El a fost lovit, însă, accidental de un camion şi a murit, în scurt timp, în stradă, după ce a refuzat să primească ajutor medical, transmite Știri.md cu referire la Prime.md

"Bărbatul a urcat  pe camion din partea dreaptă pentru a se uita la orz. În acel moment, șoferul de 19 ani, fără să-l observe, a pornit  maşina. După ce a oprit camionul, tânărul a văzut un om cu capul rănit zăcând pe pământ, care a refuzat ajutorul medical", a spus ofiţerul de presă IP Florești, Dina Fomin.

A doua zi, o femeie a descoperit corpul neînsufleţit al bărbatului în apropierea  locului în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil, acesta a încercat să ajungă acasă, dar nu a reuşit.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Deocamdată, se cunoaşte că victima nu muncea pe acest teren, ci se afla acolo întâmplător şi a urcat  pe camion pentru a vedea cât de bogată e roada orzului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării