main logo
8139

Țipete pe o stradă din Chișinău: 5 femei, filmate cum sunt reținute

Mai multe femei au fost reținute de oamenii legii pe o stradă din Capitală.

Țipete pe o stradă din Chișinău: 5 femei, filmate cum sunt reținute

Imaginile de la fața locului au fost surprinse de către un martor ocular, acesta a spus că pentru a le reține au intervenit mai mulți polițiști, transmite Știri.md.

Incidentul s-a produs noaptea trecută pe o stradă din sectorul Poșta Veche al Capitalei.

Din imagini se vede cum femeile opun rezistență și strigă la polițiști să nu pună mâna pe ele.

Deocamdată, nu se cunoaște ce au făcut cele două femei și dacă acestea mai erau însoțite de cineva.

De asemenea, martorul a declarat că la fața locului au intervenit 8 echipaje de poliție.

Potrivit Deschide.md, totul ar fi început, după ce o șoferiță de 19 ani fără permis de conducere a fost trasă pe dreapta pentru că a ignorat semnalul semaforului.

Tânăra se deplasa la volanul unui automobil de marca Audi cu plăcuțe de înmatriculare din stânga Nistrului.

Oamenii legii i-au cerut să prezinte permisul de conducere, iar aceasta a refuzat, ulterior din automobil au coborât alte 3 femei care erau pasagere, dintre care mama șoferiței de 19 ani, și au început să-i filmeze și să-i insulte pe oamenii legii manifestând un comportament neadecvat și agresiv.

Polițiștii le-au somat să înceteze acțiunile huliganice, iar acestea nu s-au conformat, ci din contra, i-au înconjurat pe agenții de patrulare și au început să-i tragă de uniformă și să-i insulte, cei din urmă fiind impuși să aplice echipamentul special din dotare, gazul lacrimogen și cătușele, pentru a calma spiritele, dar și au chemat ajutor la fața locului două echipaje de poliție și alte două echipaje BPRO.

Toate cele 5 persoane, inclusiv șoferița și mama ei, au fost escortate la sectorul de poliție, iar ultimele două s-au ales cu procese contravenționale.

Ulterior, Poliția a venit cu precizări și alte înregistrări cu reținerea femeilor. Potrivit unui comunicat emis presei, inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Audi, care a trecut la culoarea roșie a semaforului.

Imediat automobilul a fost stopat. La volan se afla o tânără de 19 ani, iar pe bancheta din spate încă 5 femei, printre care și o minoră de 12 ani. 

La solicitarea de a prezenta actele, tânăra care conducea mașina a refuzat categoric, coborând din automobil împreună cu pasagerele, care au început să filmeze, să se comporte agresiv și să numească angajații poliției cu cuvinte necenzurate.

Ținând cont de faptul că toată scena se petrecea sub ochii unui copil, aflat și el în mașină, polițiștii le-au cerut femeilor de nenumărate ori să se calmeze, însă ultimele nu au reacționat

Ulterior, mama unei tinere s-a adresat redacției noastre. Aceasta a negat faptul că șoferița sau careva dintre pasageri ar fi fost în stare de ebrietate. Atât mai mult, femeia a spus că nimeni nu s-a comportat agresiv cu oamenii legii, sau i-ar fi înjurat.

Potrivit spuselor femeii, atât ea, cât și restul fetelor, erau treze, iar în familie nimeni nu consumă alcool. De asemenea, mama fetei neagă că ar fi fost reținute.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării