main logo
2642

Tinerii care au violat o tânără și au aruncat de la balcon, aduși la judecată

Cei patru tineri, care au aruncat o tânără peste geam după ce au violat-o, au fost aduși în fața instanței. Astăzi are loc prima ședință de judecată.

Tinerii care au violat o tânără și au aruncat de la balcon, la judecatăFoto: protv.md

Procurorii solicită prelungirea mandatului de arestare în izolator, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Întrebați despre cele întâmplate, tinerii spun că nu-și recunosc vina.

Cum s-a întâmplat totul

După o petrecere în afara orașului, cei șase bănuiți au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani. Indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracțiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. 

Cealaltă victimă a reușit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora a fost internata în stare grava la spital, în prezent fiind în comă.

Bănuiții au vârstele cuprinse între 20 și 26 de ani, patru dintre ei fiind reținuti preventiv pentru 72 de ore.

De menționat că, unul dintre reținuti a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu, aplicată pentru o infracțiune de tâlhărie, comisă acum două luni. 

Inițial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator și plasându-l în arest la domiciliu. Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol și tentativa de omor a unei minore. 

Procurorii au contestat încheierea magistraților de revocare în privința acestuia a măsurii de reprimare și anunță că vor solicita mandate de arestare pentru toți cei șase indivizi.

Pentru cele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării