7 mai, 2019 18:39
3 026
0
Tinerii care au aruncat o fată peste geam au primit mandate de arestare
7 mai, 2019 18:39
3 026
0

Cei patru tineri, reținuți după ce au violat două fete după care au aruncat-o pe geam pe una dintre ele, au primit mandate de arest.

S-a întâmplat cu puțin timp în urmă la Judecătoria Chișinău cu sediul de la Ciocana. Indivizii nu își recunosc vina, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Potrivit responsabililor de la procuratură, cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai, într-un apartament din centrul Capitalei, dar a ieșit la iveală abia astăzi.

După o petrecere în afara orașului, cei șase bănuiți au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care era minora de 16 ani. Indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracțiunii, au aruncat-o pe minora de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. 

Cealaltă victimă a reușit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Bănuiții au vârstele cuprinse între 20 și 26 de ani, patru dintre ei fiind reținuți preventiv pentru 72 de ore.

De menționat că, unul dintre reținuți a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu, aplicată pentru o infracțiune de tâlhărie, comisă acum două luni. 

Inițial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator și plasându-l în arest la domiciliu. Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol și tentativă de omor a unei minore. Procurorii au contestat încheierea magistraților de revocare în privința acestuia a măsurii de reprimare și anunță că vor solicita mandate de arestare pentru toți cei șase indivizi.

Pentru cele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter