main logo
754

Țigări sub capota mașinii, descoperite de câinele Poliției de Frontieră

Un moldovean care intenționa în mod fraudulos să treacă țigarete peste frontieră a fost identificat cu ajutorul patrupedului Poliției de Frontieră.

Țigări sub capota mașinii, găsite de câinele Poliției de FrontierăȚigări sub capota mașinii, descoperite de câinele Poliției de Frontieră

Bărbatul a amenajat un loc special sub acumulatorul autoturismului pentru transportarea nestingherită ale acestora, transmite Știri.md

Incidentul a fost consemnat în punctul de trecere Giurgiulești-Galați. 

În timpul efectuării procedurii de control la vamă, comportamentul moldoveanului de 36 de ani a dat de bănuit, fiind luată decizia extinderii verificărilor. 

După controlul documentelor, vameșii și o echipă canină a Poliției de Frontieră au verificat minuțios mijlocului de transport de model Ford Scorpje. În rezultat, patrupedul Nero a semnalat în partea din față a mașinii prezența produselor de tutungerie. 

La examinarea ulterioară, camuflate sub acumulator s-au descoperit peste 1.500 de țigarete, fără timbru de acciz. Conducătorul auto a evitat să dea declarații vizavi de cele depistate. În continuare cazul este cercetat de organul vamal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării