1308
0
Telefonul Alexandrei, găsit la Caracal, la locul indicat de ucigaş
1308
0

Telefonul Alexandrei Mâceşanu a fost găsit la Caracal, la locul indicat de ucigaşul fetei. Se strâng tot mai multe dovezi ale crimei comise de Gheorghe Dincă.

Foto: observator.tv

O masivă operațiune a poliției se desfășoară la casa criminalului din Caracal, dar şi în oraş, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum.

Acțiunea are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Anchetatorii au găsit telefonul fetei pe care a luat-o la ocazie pe 24 iunie şi pe care a recunoscut că a ucis-o în locul unde Gheorghe Dincă le-a spus că l-a aruncat, în parcul din oraş.

A fost găsită şi cartela telefonului Alexandrei Mâceşanu, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor locul unde a aruncat-o, în Parcul din Caracal, între Poligon şi Aleea Îndrăgostiţilor.

Polițiștii l-au săltat pe criminal, dar nu au găsit urme legate de Alexandra Măceșanu și o altă fată dispărută, Luiza Melencu. 

Individul a recunoscut ulterior că le-a ucis. Anchetatorii au identificat însă oase sfărâmate și dinți care au fost trimiși spre analiză. 

Rezultatele vor fi anunțate foarte probabil tot vineri de către INML.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter