1220
0
Telefonul Alexandrei, găsit la Caracal, la locul indicat de ucigaş
1220
0

Telefonul Alexandrei Mâceşanu a fost găsit la Caracal, la locul indicat de ucigaşul fetei. Se strâng tot mai multe dovezi ale crimei comise de Gheorghe Dincă.

Foto: observator.tv

O masivă operațiune a poliției se desfășoară la casa criminalului din Caracal, dar şi în oraş, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum.

Acțiunea are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Anchetatorii au găsit telefonul fetei pe care a luat-o la ocazie pe 24 iunie şi pe care a recunoscut că a ucis-o în locul unde Gheorghe Dincă le-a spus că l-a aruncat, în parcul din oraş.

A fost găsită şi cartela telefonului Alexandrei Mâceşanu, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor locul unde a aruncat-o, în Parcul din Caracal, între Poligon şi Aleea Îndrăgostiţilor.

Polițiștii l-au săltat pe criminal, dar nu au găsit urme legate de Alexandra Măceșanu și o altă fată dispărută, Luiza Melencu. 

Individul a recunoscut ulterior că le-a ucis. Anchetatorii au identificat însă oase sfărâmate și dinți care au fost trimiși spre analiză. 

Rezultatele vor fi anunțate foarte probabil tot vineri de către INML.

Citește și
article image
Reconstituire în casa groazei din Caracal. Procurorii vor...
0
222
article image
Un bărbat i-a dăruit concubinei un telefon mobil furat din...
0
1216