main logo
593

Tatăl care şi-a bătut copilul şi l-a lăsat să moară în casă, condamnat

Vladimir Bernic, bărbatul din Petrești, care și-a bătut cu cruzime băiatul de doar 11 ani și l-a lăsat să zacă în casă până a murit, a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Tatăl care şi-a bătut copilul şi l-a lăsat să moară, condamnatTatăl care şi-a bătut copilul şi l-a lăsat să moară, condamnat. Foto simbol: jurnalul.ro

Magistrații au decis condamnarea lui la 12 ani și 3 luni de închisoare. Sentința a fost pronunțată pe data de 8 decembrie, după ce procurorii au demonstrat că, în vara acestui an, inculpatul, fiind în stare de ebrietate și-a bătut copilul, provocându-i decesul, scrie Expresul.

Totodată, pe numele lui au mai fost înregistrate două dosare cu privire la conducerea mașinii în stare de ebrietate și violență.

Șeful Procuraturii din Ungheni, Eduard Florea, a declarat pentru ”Expresul” că bărbatul își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar cu regim de detenție închis.

”Și-a omorât copilul pentru un fleac, provocându-i leziuni corporale grave. În plus, era în stare de ebrietate. Toate lucrurile acestea ”frumoase” iată că le mai fac unele persoane cu copiii lor. E un caz tragic și nu ne face plăcere să dicutăm despre el, dar oamenii trebuie să cunoască că există și pedeapsă pentru asemenea fapte”, a explicat procurorul.

Când bărbatul a fost reținut, le-a spus oamenilor legii că minorul ar fi căzut din copac, lovindu-se tare. Au mai fost și versiuni cum că l-ar fi lovit vițelul.

Amintim că în vara anului 2017, în satul Petrești, raionul Ungheni, un băiat de 11 ani a murit după ce cu două zile înainte fusese bătut crunt de propriul părinte, în vârstă de 36 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării