528
0
Tată și fiu din Telenești, trimiși după gratii pentru omorul unei femei
528
0

Un tată și fiul său, ambii locuitori ai raionului Telenești, au fost condamnați pentru omorul unei mame, care a încercat să-și salveze fiica de la moarte.

Foto. ziarulclujean.ro

Aceștia au fost condamnați la 21 și respectiv, 19 de ani de închisoare, transmite Știri.md.

Potrivit procurorilor, tatăl și fiul acestuia de 20 de ani s-au înarmat cu cuțit și nunchaku (armă folosită în artele marțiale) și au intrat în curtea victimei, cu scopul de a-i lua viața. 

Acolo, în timp ce fiul o ținea pe victimă, tatăl i-a aplicat lovituri cu ambele arme, în mai multe regiuni ale corpului. 

Însă, în acele momente a intervenit mama acesteia, care strigase pentru ca să-și protejeze fiica. Atunci, făptașii s-au schimbat cu rolurile: fiul, care inițial o imobilizase pe victimă, a continuat fapta tatălui, cu pumnii și picioarele, iar tatăl a pătruns în locuința mamei victimei, unde a omorât-o cu deosebită cruzime.

Astfel, tatăl a fost condamnat pentru aceste fărădelegi la ispășirea pedepsei cu închisoare pentru un termen de 21 ani și obligat să plătească 240.000 de lei pentru prejudicii morale și materiale. Fiul acestuia a fost condamnat la 19 ani închisoare și obligat să plătească suma de 180.000 de lei. 

Suplimentar, ambii făptași au fost obligați să plătească peste 70.000 de lei pentru funeralii, cheltuieli judiciare, asistență juridică.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter