main logo
599

Tată rămas paralizat în timp ce se distra cu fetița la un centru de joacă

Un tată de 31 de ani a rămas paralizat de la gât în jos după un accident stupid produs în timp ce se juca cu fetița lui de 5 ani, la un loc de joacă destinat copiilor cu vârste fragede.

Tată rămas paralizat în timp ce se distra cu fiica la un centru de joacă

Ashley Hooper, din Bridgend, Țara Galilor, s-a lovit cu capul de bara căptușită a unui cadru de cățărare în timp ce se juca cu fiica sa, Lottie, în zona considerată sigură pentru copiii mici, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Bărbatul a suferit leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale, fiind transportat de urgență la spital.

″În timp ce se juca, s-a lovit cu capul de o bară cu o forță atât de mare încât coloana s-a comprimat, el rămânând paralizat de la gât în jos. 

Măduva spinării a fost afectată, s-a inflamat și deoarece canalul vertebral era îngust, inflamarea a afectat nervii spinali, ceea ce i-a provoacat dureri îngrozitoare”, a precizat partenera bărbatului, Carly Fraser, 29 de ani.

Ashley Hooper a fost operat, iar medicii i-au îndepărtat fragmente osoase din gât pentru a reduce presiunea și au adăugat o tijă metalică pentru ca gâtul să stea drept.

Partenera sa a declarat că familia speră ca acesta să-și revină, după ce a început să-și miște degetele de la picioare.

Medicii sunt optimiști în privința șanselor de recuperea ale tânărului de 31 de ani, care, de asemenea, este încrezător, scrie Daily Mirror.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării