main logo
1064

Tânărul împușcat în această dimineață la Telenești a murit la spital

Tânărul de 28 de ani, din Negureni, transportat în stare extrem de gravă la spital după ce a fost împușcat de un consătean, s-a stins din viață.

Tânărul împușcat în această dimineață la Telenești a murit la spitalFoto: Știri.md

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de serviciul de presă al spitalului raional Telenești, transmite Știri.md.

Amintim că totul s-a întâmplat în această noapte, într-o gospodărie din satul Negureni, Telenești. Ofițerul de presă de la IP Telenești, Irina Burdujan a declarat pentru echipa 902 că poliția a fost anunțată în jurul orei 04.00 dimineața.

Mama tânărului de 28 de ani a fost cea care a sunat la 112 și a declarat că fiul ei a fost împușcat. Ajunși la fața loculi, oamenii legii au stabilit că suspectul ar fi bătut în ușa vctimei, care atunci se afla singură acasă. 

În momentul în care tânărul împușcat a deschis ușa. suspectul ar fi tras un glonte dintr-o armă de vânătoare, după care a plecat de la fața locului.

Când și-a găsit copilul inconștient, mama acestuia a chemat imediat ambulanța. Acum tânărul de 28 de ani este internat în stare critică la spitalul din Telenești. Acesta este inconștient.

Forțele de ordine au mai constatat că victima și suspectul, la fel, de 28 de ani, sunt consăteni. Cei doi se aflau în relații ostile din cauza unui conflict mai vechi.

Suspectul a fost încătușat la el acasă și reținut pentru 72 de ore.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării