4697
0
Tânără din Cimișlia, violată în propria casă de un necunoscut
4697
0

O femeie a devenit victima unui abuz sexual ziua în amiaza mare. S-a întâmplat în data de 23 mai într-o localitate din Cimișlia.

Tânăra în vârstă de 35 de ani ar fi fost agresată de către un necunoscut, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Potrivit poliției, individul ar fi venit în vizită la femeie în timp ce concubinului nu era acasă. Acesta ar fi mințit-o că îl cunoaște pe bărbat și ar fi vrut să stea de vorbă cu el. Sub pretextul că îl așteaptă pe concubinul femeii, bărbatul i-ar fi propus victimei să consume împreună băuturi alcoolice. 

Astfel, după ce, cei doi ar fi băut un litru de vin, suspectul ar fi început să-i facă avansuri tinerei și ar fi venit cu propuneri indecente. Aceasta însă ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el și i-a spus să părăsească locuința.

Bărbatul nu s-a lăsat și ar fi decis să-și obține scopul cu forța. Acesta s-ar fi năpustit peste victimă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, după care ar fi violat-o, spun oamenii legii. După mai multe tentative de a se elibera din brațele suspectului, în cele din urmă, femeia a reușit să fugă și a cerut ajutorul vecinilor. 

De frica de a nu fi prins, suspectul a urcat în căruță și a fugit. Cel care a alertat poliția a fost concubinul victimei, un bărbat de 43 de ani. 

La scurt timp, suspectul a fost reținut. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au găsit în casa femeii dezordine și haine aruncate pe jos, ceea ce ar confirma săvârșirea violul. În urma celor constatate, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru viol.

Acum, suspectul, care ar mai fi fost judecat pentru viol, se află în arest preventiv pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 12 ani de pușcărie.

Citește și
article image
Ţara în care patru fete sunt violate în fiecare oră
0
868
article image
Răzbunare cruntă, filmată ca amenințare pentru violatorii...
0
480
article image
Tânără din Chișinău, închisă în apartament și violată de 4...
0
9662
article image
Un bărbat care a pus un praf în băutura unei femei, arestat
0
3395