main logo
594

Tânără, amenințată și jefuită de aproximativ 10.000 de lei la Bubuieci

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de oamenii legii, pentru că împreună cu un prieten au comis o tâlhărie în comuna Bubuieci.

Tânără, amenințată și jefuită de aproximativ 10.000 de lei la BubuieciTânără, amenințată și jefuită de aproximativ 10.000 de lei la Bubuieci

Infracțiunea a avut loc în luna iunie 2018, polițiștii fiind alertați de o tânără, care a comunicat că a fost amenințată cu o armă de foc și deposedată de telefonul mobil și bani, transmite Știri.md

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și ofițerii de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Victima a declarat că, în timp ce își parca automobilul, de ea s-au apropiat doi bărbați și amenințând-o i-au furat bunurile materiale, cauzându-i un prejudiciu de 9.900 lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație a fost reținut unul dintre suspecți, care s-a dovedit a fi în vârstă de 32 de ani. Fiind audiat, el și-a recunoscut vinovăția. 

El a fost condamnat de instanța de judecată la 7 ani cu privare de libertate. Al doilea complice la infracțiune a fost anunțat în căutare de forțele de ordine.

În urma unui șir de acțiuni speciale de investigație demarate de polițiști, la data de 6 februarie 2019 a fost reținut și cel de-al doilea bărbat, bănuit în comiterea infracțiunii.

Actualmente el a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării