main logo
11501

Tânăr venit în vacanță, ucis de un prieten din copilărie la Edineț

Un tânăr a decedat după ce a venit în ospeție la un prieten din copilărie ca să-l scoată la o plimbare în oraș.

Tânăr venit în vacanță, ucis de un prieten din copilărie la EdinețFoto: Știri.md

Totul s-a întâmplat ieri, 7 august, în casa suspectului din orașul Edineț, transmite Știri.md

Poliția a fost alertată la 00:45 de către victimă care a înștiințat că a fost înjunghiată. 

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, însă ceva declarații de la tânăr nu au putut fi luate, acesta fiind transportat în stare de șoc la spital. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că din primele investigații s-a constatat că proprietarul locuinței în vârstă de 25 de ani, care locuia pentru moment de unul singur, era vizitat timp de o săptămână de prietenul său din copilărie, la fel în vârstă de 25 de ani, care venise recent din Rusia și se afla în ospeția la bunica sa din Edineț.

"Din cele declarate de proprietar, s-a stabilit că la 07.08.2019 pe la miezul nopții în ospeție la el din nou a venit acesta care vizibil se afla în stare de ebrietate. Între aceștia s-a ivit un conflict din motiv că gazda nu a dorit să-i asigure companie la plimbare în oraș. Intrând în casă, proprietarul din urmă a fost urmat de camarad, care prin surprindere i-a aplicat câteva lovituri cu pumnii. Ulterior aceștia s-au luat la altercații, ca în final, bărbatul care a venit în ospeție, prevalând asupra situației, îl sugruma pe stăpânul casei de gât. Ulterior, proprietarul, opunând rezistență, a scăpat din mâinile oponentului, luând de pe perete un cuțit ornamentat, i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea toracică pe stânga", a declarat Molceanov.

Ulterior, observând că acesta a căzut l-a podea însângerat, a sunat ambulanța, însă pentru că aceasta nu venise timp de 20 minute, a plecat pe jos la sediul serviciului de Urgență, care este amplasat în nemijlocita vecinătate, unde a solicitat ajutorul medicilor, întorcându-se ulterior la domiciliu.

Peste câteva, la 02:10, medicii au constat decesul tânărului în urma numeroaselor leziuni primite. 

Pe acest caz a fost intentat dosar penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării