main logo
8578

Tânăr, strivit mortal de o mașină la Soroca. Șoferul beat a fugit

Cadavrul unui tânăr de 21 de ani a fost descoperit pe o stradă dintr-o localitate din Soroca.

Tânăr, strivit mortal de o mașină la Soroca. Șoferul beat a fugitTânăr, strivit mortal de o mașină la Soroca. Șoferul beat a fugit

Poliția a fost alertată în această noapte la ora 00:51, precum că a fost depistat un tânăr ce zăcea fără suflare.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Svetlana Talpă a declarat că veniți la fața locului, oamenii legii au găsit la pământ cu semne de moarte violentă cadavrul unui tânăr de 21 de ani, locuitor al raionului Sângerei. 

Acesta avea traumă a țesuturilor moi și sânge în regiunea capului. Totodată, la piciorul drept pantalonii erau rupți și murdari și era fără încălțăminte, aceasta fiind aruncată în preajmă haotic.

Din primele investigații reiese că victima a fost lovit de către un automobil necunoscut după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit poliției, ulterior șoferul mașinii a fost identificat. El s-a dovedit a fi la fel un tânăr de 21 de ani din Soroca. De asemenea, a fost identificat și automobilul de model Opel Combo care după accident a fost ascuns.

Fiind testat cu alcooltestul, s-a stabilit că conducătorul avea o concentrație de 0.27 mg/l vapori alcool în aerul expirat.

Poliția cercetează în continuare cazul. 

Tânărul vinovat riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 8 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării