667
2
Tânăr, reținut în flagrant cu 50 de pachețele de droguri asupra sa
667
2

Un tânăr de 29 de ani din Capitală care comercializa droguri în Chișinău, a fost reținut în flagrant de către oamenii legii.

Totul s-a întâmplat ieri, 12 august, în sectorul Râșcani al Capitalei. Polițiștii au reținut un tânăr pe strada Albișoara care avea un comportament suspect, transmite Știri.md.

În urma reținerii, polițiștii au depistat asupra tânărului un rucsac, în care se aflau 50 de pachețele cu o masă de culoare gălbuie și cu miros specific. Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiind audiat acesta a declarat că obținea venit de pe urma plasării drogurile în locuri stabilite de către alte persoane, care se ocupau cu comercializarea drogurilor prin intermediul rețelelor de socializare. 

În acest context pachețelele a fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri, actualmente acesta fiind plasat în arest pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău .

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare în stabilirea circumstanțelor și implicarea celorlalte persoane în schema de comercializare a drogurilor.

Este de menţionat că, Poliţia capitalei a sporit activităţile de patrulare a străzilor şi în special locurile unde pot fi săvârşite infracţiuni sau contravenţii, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul unic 112 în caz de urgenţă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter