15 septembrie, 10:17
433
0
Tânăr, filmat cum extrage bani de pe un card bancar furat în Capitală
15 septembrie, 10:17
433
0

Un bărbat de 31 de ani, din Criuleni, a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui furt de bani.

Colaj: știri.md

Aceasta după ce pe 24 iunie, un tânăr de 27 de ani s-a adresat cu o plângere la poliție prin care a comunicat că i-a fost furat cardul bancar, de pe care au fost sustrasă suma de 7.000 lei, transmite Știri.md

Astfel, în cadrul investigațiilor, forțele de ordine au stabilit că extragerea banilor a fost efectuată de la bancomatul amplasat pe strada Dokuceaev. Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins bărbatul cum extrage mijloacele bănești, acesta fiind recunoscut de către partea vătămată. 

Totodată, tânărul a comunicat că este cunoscut cu suspectul, acesta închiria o cameră în apartamentul lui.

Urmare a măsurilor întreprinse, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla în apartament și profitând de faptul că tânărul nu era acasă, i-a sustras cardul, după care a extras suma de 7.000 lei de la bancomat.

Actualmente, bărbatul este cercetat penal pentru furt și riscă amendă de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter