main logo
408

Tânăr din Ialoveni, cercetat penal pentru furt de peste 11.000 de lei

Un bărbat de 34 de ani din raionul Ialoveni a fost reținut după ce a comis un jaf și un furt din locuință.

Tânăr din Ialoveni, cercetat penal pentru furt de peste 11.000 de leiFoto: politiacapitalei.md

Primul caz a avut la data de 13 iulie, polițiștii fiind alertați de femeie în vârstă de 54 ani, care a anunțat că a fost jefuită, transmite Știri.md

La fața locului femeia a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se afla pe str. N. Dimo, un bărbat în mod deschis i-a sustras din mână geanta în care se afla telefonul mobil, actele de identitate, card bancar, un lănțișor din aur, un pandativ și o pereche de ochelari de vedere. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 5.750 lei.

În al doilea caz, forțele de ordine au fost alertate la data de 18 iulie, de către proprietarul unei locuințe de pe str. Bulgară, comunicând că din locuință i-au fost sustrase bunuri materiale. 

Ajunși la fața locului proprietarul locuinței bărbat în vârstă de 34 de ani, a spus polițiștilor că a lipsit de acasă timp de 2 ore iar când s-a întors a depistat lipsa electrocasnicelor cum ar fi un cuptor cu microunde, un fierbător, un fier de călcat. Prejudiciu estimat este de 5.900 lei.

Ulterior, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. El și-a recunoscut vinovăția, iar bunurile sustrase a spus că le-a vândut la un preț simbolic obținând un profit.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru jaf și furt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării