main logo
5625

Tânăr din Capitală, găsit mort într-o baltă de sânge în apartament

Mirosul insuportabil care le-a învăluit zile la rând locuințele i-a dus către o descoperire macabră. Locuitorii unui bloc din Capitală au găsit un cadavru într-un apartament.

Tânăr din Capitală, găsit mort într-o baltă de sânge în apartamentTânăr din Capitală, găsit mort într-o baltă de sânge în apartament

Ei spun că au chemat poliția care a preluat corpul și a lăsat în urmă ușa deschisă, baltă de sânge și mizeria din locuință. Tânărul care a murit nu avea rude și nu este clar cum s-a stins acesta, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Grigore Oprea care locuiește în blocul de pe strada Testemițanu din sectorul Botanica al Capitalei spune că abia după câteva zile și-a dat seama de unde vine mirosul insuportabil care a umplut holul. 

Grigore Oprea, locatar: „Aici este canalizație credeam că este de acolo miros. Peste vreo două ore m-am dus la bucătărie, nu puteam să merg pe coridor, doamne ferește ce miros era”.

El este cel care a descoperit corpul neînsuflețit al bărbatului, miercuri, și tot el a chemat oamenii legii.

Grigore Oprea, locatar: „Când trag de ușă un miros neplăcut acolo, el stătea lângă pat, cu mâinile sub el și o baltă de sânge. Imediat am închis ușa că nu puteam suporta”.

Imediat după asta, au venit polițiștii care au făcut investigații. Corpul a fost scos din apartament, dar ușa nu a fost sigilată, iar balta de sânge – lăsată baltă. Tânărul în vârstă de 29 de ani, care a decedat, nu avea rude, spun vecinii, așa că nu avea cine să curețe locul. Polițistul de sector a venit abia a doua zi în jurul orei 19:00. 

Acesta nu a vrut să răspundă la nicio întrebare. Vecinii spun că până la urmă, omul legii i-a rugat pe ei să facă ordine în apartamentul în care a fost găsit cadavrul. 

Alexandra Slănină, locatară: „Și acum seara a fost polițistul ce a făcut ? Cam un pic cu aere cu prostii cine v-a pus și de ce ați chemat pro tv. O zis să ștergeți aici da cine-s eu să șterg aici”.

Ulterior, acesta a sigilat ușa.

Alexandra Slănină, locatară: „M-am dus în casă am luat o foaie și i-o dau. Și el se uită la mine și spune de ce mi-ai dat o foaie de asta de altfel nu ai”.

Potrivit oamenilor legii, apartamentul trebuia sigilat imediat ce a fost scos de acolo cadavrul. 

Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei: „Polițistul imediat trebuia să sigileze locul unde a fost descoperit cadavrul bărbatului. Dar din cauza mirosului polițistul a rugat vecinii să lase ușa și geamul deschis pentru a se aerisi în apartament”.

Nu este clar, totuși, cine trebuia să curețe locul în care a fost găsit corpul neînsuflețit. Oamenii legii spun că nu au o asemenea responsabilitate. Poliția susține că investighează cazul și că pe corpul decedatului nu au fost găsite urme de moarte violentă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării