main logo
3394

Surse: Pompierul găsit mort în Chișinău a fost bătut măr

Noi detalii în cazul angajatului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care a fost găsit mort în centrul Capitalei.

Surse: Pompierul găsit mort în Chișinău a fost bătut mărFoto: știri.md

Potrivit surselor Știri.md, bărbatul a fost bătut măr și lăsat să moară într-o baltă de sânge.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, nu a confirmat sau infirmat cele spuse de sursele apropiate anchetei, dar ne-a spus că la examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. 

"În urma examinării de către medicul legist oasele scheletului erau întregi, fără fracturi. Inspectorii criminaliști urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului. Bărbatul a avut o traumă numai în regiunea nasului când a căzut jos și s-a lovit, în rest careva urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate", a precizat Natalia Stati.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, ne-a spus că în ziua când bărbatul a decedat, acesta se afla în serviciu.

"Circumstanțele se stabilesc. Încă nu este totul clar. Organele de drept investighează", a comentat Liliana Pușcașu.

Știri.md amintește că trupul neînsuflețit al pompierului în vârstă de 47 de ani a fost găsit în apropiere de Palatul Național din Capitală.

Citește și: Angajat al IGSU, găsit mort în centrul Capitalei. Mesajul colegilor

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării