main logo
425

Surprins cum ameninţă vânzătoarele cu un cuţit. Făptaşul, reţinut

A ajuns pe mâna poliţiştilor. Vorbim despre un bărbat, în vârstă de 58 de ani, locuitor al satului Cărpineni din raionul Hânceşti.

Surprins cum ameninţă vânzătoarele cu un cuţit. Făptaşul, reţinut

Făptaşul a fost reţinut de oamenii legii în flagrant chiar în momentul în care ameninţa cu un cuţit două vânzătoare în vârstă de 36 şi, respectiv, 45 de ani, transmite Ştiri.md cu referire la Canal3.

Incidentul a a avut loc într-un magazin alimentar situat pe strada Independenţei din raionul Edineţ.

Un tânăr care era în trecere, a fost martor la conflictul ce se iscase între bărbatul scandalagiu şi angajatele magazinului. Acesta s-a apropiat imediat de agenţii de patrulare ale unui echipaj ce se afla în preajmă, pentru a le cere ajutorul.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au imobilizat persoana agresivă, ulterior, aceasta fiind escortată la Inspectoratul de Poliţie Edineţ, pentru audieri. În cadrul acestora individul le-a spus forţelor de ordine că se află în nordul ţării pentru a-şi căuta de lucru la câmp.

Deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care suspectul a manifestat un astfel de comportament, dar şi de unde acesta avea cuţitul. Actualmente, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele pe acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării