main logo
27038

Strigătul disperat a două fetițe din Capitală care cer ajutor pentru tatăl lor

Nenorocire pentru o familie din Capitală. Tatăl a 3 copii are nevoie de ajutor după ce în urma unui accident rutier a rămas fără un picior.

Strigătul disperat a două fetițe din Capitală pentru tatăl lorColaj: știri.md

Tragicul accident s-a întâmplat în luna iulie 2019, când soția acestuia era însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar de atunci viața lor s-a schimbat la 180 de grade, transmite Știri.md

Întreaga familie, împreună cu cofondatoarea proiectul Caritate.md, au fost invitați la emisiunea "Iubește viața" de la Tv8, unde au povestit momente emoționante din viața lor. 

Cele două fetițe ale familiei au avut emoții foarte mari, iar la un moment dat emisiunea a fost întreruptă din cauza că acestea au început a plânge. 

Totuși, capul familiei poate reveni pe picioare, însă pentru aceasta are nevoie de o proteză care este foarte costisitoare, bani de care tânăra familie nu dispune. 

Aceștia au nevoie de 30.000 de euro, iar oamenii cu suflet mare pot dona Aici pe pagina Caritate.md pentru Eduard Nesterenco.

Mai jos vedeți mesajul soției publicat în urma tragediei:

"Bună ziua, suntem familia Nesterenco și în luna iulie în familia noastră s-a prăbușit o nenorocire. Avem 2 fetițe minunate și suntem în așteptare cu al treilea copilaș să vină pe lume. Trecem printr-o perioadă foarte grea, soțul a avut de suferit un accident rutier, unde a pierdut un picior. S-a revenit cu greu, suntem non-stop la spital, am avut de trecut cu toții nopți nedormite, fetițele au suferit foarte mult, însă acum mergem spre recuperare. Din păcate situația noastră este foarte grea iar proteza pentru picior necesară costă enorm pentru noi. Oameni cu suflet mare, vă rugăm din suflet să ne întindeți o mână de ajutor, cheltuielile necesare pentru proteză este peste puterile familiei noastre, ne sunteți unica noastră speranță. Vă mulțumesc din suflet!"

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării