main logo
1271

Starea de sănătate a fetiței lovite pe trecerea de pietoni de la Botanica

După ce o copilă 10 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Capitală, purtătorul de cuvânt al Spitalului Valetin Ignatenco, a declarat că fata nu a fost grav rănită, însă s-a ales cu o sperietură zdravănă.

Starea de sănătate a fetiței lovite pe trecerea de pietoni din CapitalăStarea de sănătate a fetiței, lovită pe trecerea de pietoni din Capitală

Chiar dacă minora a fost târâtă câțiva metri de automobil, din fericire starea ei fizică este bună, transmite Știri.md cu referire la bloknot-moldova.md

Fata a fost transportată la Spitalul pentru copii Velentin Ignatenco, unde medicii i-au acordat asistența medicală. Pe corpul ei au fost găsite câteva zgârieturi, dar medicii spun că starea ei de sănătate este satisfăcătoare. Copila a fost examinată timp de 2 ore, după care a fost lăsată să plece acasă. 

Amintim că, pe 21 ianuarie a avut loc un accident pe strada Sarmizegetusa din Capitală. O fetiță a fost spulberată pe trecerea de pietoni, după care a fost târâtă câțiva metri de mașină.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării