main logo
8924

Șoferul unui troleibuz din Capitală a leșinat în timp ce conducea

Șoferul unui troleibuz de pe ruta nr.24 a leșinat în timp ce se afla la volan. Despre aceasta vorbea taxatoarea în troleibuz, iar o femeie care a auzit aceste discuții a povestit cu amănunte mai multe detalii pe o rețea de socializare.

Șoferul unui troleibuz din Capitală a leșinat în timp ce conduceaFoto: a-tv.md

Potrivit acesteia, incidentul s-a întâmplat, ieri, 24 august, în timp ce troleibuzul se deplasa pe strada Alecu Russo, iar la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu, șoferului i s-ar fi făcut rău, transmite Știri.md.

În acel moment, troleibuzul ar fi deraiat de pe traseu, iar imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță, pentru ai acorda ajutor șoferului. 

De asemenea, a ieșit la iveală un lucru straniu -  șoferii de troleibuze sunt nevoiți deseori să muncească peste program, de la ora 04:00 până la ora 22:00, din cauza lipsei de angajați.

Mai jos vedeți întreaga istorie relatată de femeiea care a fost martora discuției:

"Încotro ne îndreptăm?!
Ieri, troleibuzul 24, taxatoarea povestea: „iaca, un șofer azi a leșinat la volan... eram la Sadoveanu, în deal (de precizat că e în apropiere de stația de alimentare Lukoil, așadar, troleibuzul se îndrepta spre stația Nicolae Dimo... cred că mulți cunosc „dealul de la Ciocana”) ... noroc că a văzut că-l amețește și a întors volanul și a intrat la benzinărie... acolo linii de troleibuz nu-s și au căzut antenele și ne-am oprit. Dar să ne fi pornit pe vale până la Râșcani, ce era cu noi?” Într-adevăr, ce s-ar fi întâmplat cu pasagerii?! Și cine și-ar fi asumat responsabilitatea? Până la urmă, troleibuzul s-a oprit, pasagerii au coborât, câțiva l-au scos din troleibuz pe șoferul ce era deja fără cunoștință, au chemat ambulanța, l-au transportat la spital. Acum șoferul e în afara oricărui pericol. Alta e că, la venirea ambulanței, taxatoarea a fost ”rugată” de șefi să nu spună că șoferul fusese la muncă. Dar unde a fost??? După spusele taxatoarei, ei lucrează de la 4.20 dimineața până la 22.20, 5 zile pe săptămână, pentru că nu au lucrători. Șoferul respectiv anunțase ieri dimineață că nu se simte bine. Și, mai mult sau mai puțin, l-au forțat să iasă la muncă. În plus, nu li se permite să bea apă pe parcursul unei rute, ca să nu se oprească la WC. (???) Tot ieri, un caz similar a avut loc pe ruta 29. Când șoferului i s-a făcut rău și a ieșit de pe liniile de troleibuz, avariind ușor și o mașină parcată în apropiere. Deci, în ce mijloc de transport e posibil să ne simțim noi în siguranță?! Cineva se gândește la cetățeni?"

Contactat de Știri.md, reprezentanții RTEC nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacție pe seama acestui caz. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării