Șoferul unui microbuz de linie, filmat beat criță în accident la Chișinău
18 noiembrie, 13:04
2 169
3
Șoferul unui microbuz de linie, filmat beat criță în accident la Chișinău
18 noiembrie, 13:04
2 169
3

Un bărbat care a urcat în stare de ebrietate la volan a provocat un accident, aseară, pe o stradă din Capitală.

Incidentul s-a produs ieri, 17 noiembrie, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu, transmite Știri.md.

O echipă de patrulare, care se afla la supravegherea circulației rutiere, a observat un microbuz de rută care se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație.

Acesta a fost somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare. Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a provocat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport. 

După ce a fost înlăturat de la volanul mașinii, bărbatul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a fi supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat. 

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, activează în calitate de șofer pe o rută, care în acel moment era fără pasageri.

Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehicolului în stare  de ebrietate și producerea unui accident rutier. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii asupra cazului. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter