main logo
1806

Șoferul cu Audi care a provocat impactul mortal a primit o lună de arest

Magistrații au admis, în mod integral, demersul Procuraturii municipiului Chișinău de arestare pentru 30 de zile a tânărului, care a provocat accidentul rutier din noaptea de sâmbătă spre duminică din centrul Capitalei.

Șoferul cu Audi care a provocat impactul mortal a primit o lună de arest

Astăzi, acesta a fost pus sub învinuire pentru ”încălcarea regulilor de securitate a circulației de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul a două persoane”, transmite Știri.md cu referie la telegraph.md

Pentru această infracțiune legislația prevede de la 6 la 10 ani închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Reamintim că un taximetrist și pasagerul său au murit în urma accidentului groaznic din Capitală. Cel care a provocat accidentul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al poliţiei Chişinău.

Menționăm că conform unor surse, totul s-a întâmplat din cauza unui pariu în baza căruia cel care ajungea primul la punctul stabilit de cei doi câștiga 50 de euro.

Știri.md amintește că bloggerul Eugen Luchianiuc a făcut publice și imagini cu presupusa pasageră care era în momentul accidentului în automobilul de model Audi.

Iar astăzi, Eugen Luchianiuc a publicat imagini și numele șoferului ucigaș din Audi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării