main logo
1567

Șofer, surprins cum iese pe contrasens în fața radarelor. Reacția polițiștilor

Un șofer a fost surprins în momentul în care iese pe contrasens chiar în fața camerelor cu radar.

Șofer, surprins cum iese pe contrasens în fața radarelorFoto: captură video

Incidentul a avut loc ieri, 15 februarie, pe traseul R14, în apropiere de satul Pelivan, raionul Orhei, transmite Știri.md.

Potrivit șoferului care a surprins imaginile, automobilul care a ieșit pe contrasens avea numere de înmatriculare străine.

„Toți cam știm că persoanele cu mașinile care au numerele străine, în deosebi cele din Lituania, încalcă special regulile de circulație , fie asta in oraș fie sub camerele video, știind ca nu vor fi trasi la răspundere. 

Așadar, toți se deplasau cu viteza ~ 50km/h, permisă în localitate, când un astfel de exemplar a ieșit la depășire pe contrasens, sub camerele video, de ce și nu?”, se întreabă șoferul. 

„Din fericire(așa credeam eu) doar peste 2 minute domnul a fost oprit de către patrula 9893, presupun la viteză. Nu puteam să nu mă opresc. Când mă îndreptam spre mașina oamenilor legii, deja totul s-a rezolvat, șoferul se întorcea înapoi spre mașină, la care i-am zis că nu-i normal să mergi în așa mod ieșind pe contrasens. 

În mod normal nu aveam nici un drept să-l rețin, mai ales știind că poliția e chiar parcată în urma lui. M-am salutat cu domnul polițist, la care și l-am rugat să fie reținut acest șofer încât a încălcat și este material video, la care mi-a răspuns ceva de genu, “nu putem că nu suntem de pe regiunea asta etc” emmm...SERIOS?? Sunați la 112 și raportați cazul. Îmi spune domnul polițist, având și șoferul pe loc, de ce nu de făcut acest lucru, de ce nu de transmis informația dată la următoarea patrulă care era cu câțiva km mai departe pe același drum, dacă nu vrei să te ocupi de asta. 

Am sunat la 112 așa cum mi s-a sugerat și după o oră am fost telefonat de un alt polițist care, nu știu, presupun că investighează acest caz. Hai să fim mai buni și să nu fim indiverenți, mai ales când vorbind despre siguranța in trafic”, a povestit șoferul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării