main logo
5693

Șofer, filmat cum e bătut crunt: Mașina a fost furată și vândută

Doi tineri de 18 și 19 ani din Ialoveni riscă închisoare de până la 7 ani pentru că au bătut, și deposedat doi bărbați de telefoanele mobile și de automobil.

Șofer, filmat cum e bătut crunt: Mașina a fost furată și vândutăColaj: știri.md

Incidentul a avut în dimineața zilei de 27 noiembrie în fața unui local de pe str. Calea Ieșilor, transmite Știri.md.

Polițiștii la fața locului au fost întâmpinați de victime comunicând că au stat într-un local iar când au ieșit afară de ei s-au apropiat trei indivizi ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. 

Suspecții le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, după care în mod deschis i-au deposedat de telefoanele mobile și de automobil. Prejudiciul cauzat a fost estimate de către victime la 67.450 lei.

Polițiștii imediat au dispus un șir de măsuri pentru stabilirea locului aflării  suspecților care au comis infracțiunea. Totodată părților vătămate le-a fost dată îndreptare la Centrul de Medicină Legală, pentru a stabili cu ce leziuni s-au ales.

Astfel în urma măsurilor întreprinse doi indivizi au fost reținuți și escortați la inspectoratul de poliție. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se aflau în stare de ebrietate iar automobilul l-au vândut într-o localitate din r. Ialoveni la prețul de 500 de euro.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru Jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

La moment polițiștii întreprind toate măsurile pentru a fi reținut și al treilea suspect în comiterea infracțiunii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării