main logo
7203

Șofer din Chișinău, filmat cum face depășiri periculoase în trafic

Un șofer a fost surprins în trafic în timp ce făcea depășiri extrem de periculoase, iar manevra s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Șofer din Chișinău, filmat cum face depășiri periculoase în traficFoto: captura video

Imaginile filmate cu o cameră de bord au fost distribuite pe o rețea de socializare de un internaut, transmite Știri.md.

Potrivit lui, incidentul a avut loc pe strada Vadul lui Vodă, pe data de 15 octombrie.

"În pofida faptului producerii nenumăratelor accidente, unii încă se mai "joacă" cu focul!", a comentat internautul indignat.

Știri.md reamintește că în Moldova a fost lansat numărul de telefon 067112902 la care puteți apela pentru a anunța poliția despre cazurile în care șoferii urcă băuți la volan.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul acestui an, 3.751 de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan. Din cauza alcoolului, s-au produs în jur de 120 de accidente, în care și-au pierdut viața peste 30 de oameni. 

Legislația prevede amenzi de până la 25 de mii de lei, cu privarea dreptului de a conduce pentru un termen de până la patru ani sau anularea dreptului de a conduce mijlocul de transport. 

De asemenea, dacă fapta se va încadra în Codul Penal, atunci șoferii, până își restabilesc dreptul de a conduce, trebuie să treacă programul de probațiune, care include morga, lecții, care costă 4 mii de lei. 

De asemenea, va trebui să susțină repetat examenele auto.

Video: Fb.com/ Octavian Moldovanu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării