main logo
645

Și-a găsit mașina fără roți în fața unui bloc din cartierul Poșta Veche

Ghinion pentru o șoferiță din Capitală. Aceasta și-a găsit mașina fără roți, după ce a parcat-o, peste noapte, în preajma blocului în care locuiește.

Și-a găsit mașina fără roți în fața unui bloc din cartierul Poșta VecheȘi-a găsit mașina fără roți în fața unui bloc din cartierul Poșta Veche

Incidentul a avut loc în cartierul Poșta Veche din Capitală. Poliția a fost sesizată și este acum în căutarea hoțului, dar și a roților, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Proprietara mașinii ne spune că a avut parte de un șoc atunci când și-a văzut automobilul fără roți, sprijinit pe niște cărămizi.

„Locuiesc vizavi. Dimineața m-am trezit, mă uit, mașina este. Am luat copilul și am venit să ne urcăm. Mă uit, nu are roți. Nu văzusem inițial, pentru că erau parcate alte mașini alături și nu am observat”, Lilia Cuciuc, proprietara mașinii.

Mai mult, femeia spune că nu este pentru prima dată când în cartier se întâmplă incidente similare.

„Săptămâna trecută a ars o mașină. Acum două săptămâni au spart o mașină și au furat registratorul și casetofonul. Aproape o lună, tot la această parcare, au vrut să fure parbrizul de la mașina unui vecin”, Liliana Cuciuc, proprietara mașinii.

Femeia susține că, deși poliția patrulează prin zonă, o parte din aceste incidente se produc după plecarea oamenilor legii.

„Poliția spune că patrulează prin zonă o dată în 24 de ore. Dar, dacă e doar o dată în 24 de ore, băieții au văzut că ea a trecut și au început să acționeze”, Liliana Cuciuc, proprietara mașinii.

Șoferița a anunțat poliția. Oamenii legii sunt acum în căutarea suspectului. Cel mai probabil, în comiterea furtului nu a fost implicată doar o singură persoană. Dacă va fi prins, acesta riscă până la patru ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării