19 iul, 2019 15:24
716
0
Sentință pentru șoferul moldovean beat care a ucis un om în Italia
19 iul, 2019 15:24
716
0

Un moldovean, stabilit în Italia a fost condamnat la trei ani și opt luni de pușcărie, pentru că, find în stare de ebrietate, a provocat un accident rutier cu urmări fatale.

Moldoveanul și-a aflat sentința în data de 18 iulie, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Presa din Italia scrie că tragedia s-a  produs în data de 11 februarie 2017. Victima se deplasa pe o stradă din orașul Trento. 

Acesta avea la bordul mașinii pe fiica sa minoră de 12 ani și pe o prietenă a acesteia. La un moment dat, moldoveanul, care a urcat băut la volan, ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și a tamponat mașina ce-i venea din față.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina accidentată a luat foc, iar italianul de la volanul autoturismului nu a mai putut să coboare din mașină și a ars de viu. Cele două minore au fost salvate, ca prin minune, de pompieri.

Testul la alcool a arătat 1,78 mg/l de alcool în aerul expirat de moldoveanul care ar fi produs cumplitul accident rutier.

Acum moldoveanul urmează să-și petreacă următorii trei ani și opt luni într-o pușcărie din Italia.Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter