480
0
Sentință în cazul hoților deghizați în poliţişti care au jefuit o casă la Șoldănești
480
0

Coducătorul grupului criminal care în seara zilei de 9 noiembrie 2017, împreună cu alți 4 complici, a pătruns în casa unui locuitor al oraşului Şoldăneşti a fost condamnat la 9 ani şi 6 luni de închisoare.

Bărbatul, locuitor al raionului Floreşti, a fost condamnat pentru două capete de acuzare, transmite Știri.md.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 9 noiembrie 2017, inculpatul, împreună cu alţi 4 membri ai grupării criminale, deghizaţi în uniforme de poliţişti, înarmaţi şi cu cagule pe cap, au pătruns în casa unui locuitor al oraşului Şoldăneşti. 

Prezentându-se ca fiind reprezentanţi ai „poliţiei antidrog” şi sub pretextul efectuării „percheziţiei” pentru a afla locul păstrării banilor, indivizii le-au cerut gazdelor 5.000 de euro. 

La refuzul victimelor, agresorii l-au legat pe proprietar şi i-au aplicat mai multe lovituri cu mâinile, picioarele şi un ciocan, după care au sustras din casa acestuia toţi banii pe care i-au găsit, în sumă totală de 48.000 de lei.

În rezultatul maltratărilor, proprietarul casei s-a ales cu multiple leziuni şi traumatisme.

Fiind reţinut şi audiat de procurori, inculpatul, în vârstă de 30 de ani, şi-a recunoscut vina, încheind acord de recunoaştere a vinovăţiei. 

În curând, un alt complice urmează să-şi afle pedeapsa, dosarul în privinţa lui fiind pe rol în instanţa de judecată. 

Materialele în privinţa celorlalţi trei complici au fost disjunse într-o procedură separată, aceştia fiind anunţaţi în căutare internaţională.

Citește și
article image
Ialoveni: Bărbatul care și-a omorât consăteanul cu o...
0
146
article image
Un avion plin cu tâlhari, violatori și proxeneți a...
0
3819
article image
Tată și fiu din Telenești, trimiși după gratii pentru...
0
411
article image
O femeie din Căușeni va sta 10 ani după gratii pentru...
0
479