main logo
1299

Șef de la MAI, reținut pentru sex cu un minor. Decizia Judecătoriei Chișinău

Judecătoria Chișinău a eliberat, joi, pe numele locotenent-colonelului Mihail Bejan, fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne, un mandat de arestare pe un termen de 30 de zile, astfel că acesta va rămâne în arest preventiv.

Șef de la MAI, reținut pentru sex cu un minor. Decizia JudecătorieiȘef de la MAI, reținut pentru sex cu un minor. Decizia Judecătoriei

Bejan a fost denunțat de către un minor sub acuzația că fostul oficial al MAI i-ar fi cerut să îi presteze servicii sexuale contra sumei de 50 de euro, transmite Știri.md cu referire la anticoruptie.md.

Decizia a fost luată spre seara zilei de joi, doar cu câteva minute înainte de expirarea termenului de 72 de ore de la reținere, prevăzut de Constituție, după o deliberare care a durat aproape șase ore. 

Ședința de judecată a fost programată pentru ora 09:00 dimineața, dar a început cu o întârziere de o oră și a durat aproape o oră și jumătate.

Suspectul nu a făcut declarații pentru presă, iar avocații săi spun că el pledează nevinovat. Unul dintre apărători a precizat că nu este adevărat că acest client și presupusa victimă au fost reținuți în flagrant.

Amintim că, șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi pretins unui minor servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Cazul dat a fost înregistrat de oamenii legii în seara zilei de 1 februarie în jurul orei 19:00.

Potrivit informațiilor oferite pentru Unimedia de către un angajat din cadrul Poliției, care a solicitat să-i păstrăm anonimatul, șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, în vârstă de 35 de ani, l-a ademenit pe un copil în vârstă de 17 ani, propunându-i să se deplaseze într-o pădure din apropiere și să-i presteze servicii sexuale în schimbul a 50 de euro.

Sursele ne-au mai spus că bănuitul a fost prins în flagrant cu victima. După cele comise bărbatul a fost reținut, însă la scurt timp, potrivit informațiilor noastre, acesta a fost eliberat.

Mama tânărului a declarat că Bejan l-a acostat pe minor în seara zilei de 29 ianuarie curent în stradă și i-ar fi propus să lipească niște afișe contra unei sume de bani.

Funcționarul care s-a prezentat cu numele Adrian i-a cerut minorului numărul de telefon și i-a mai fixat o întâlnire. Bejan i-a spus că are un prieten homosexual care achită 50 de euro pentru sex oral și că vrea să îi facă cunoștință cu el.

După ce minorul și părinții săi au depus plângere la poliție, a fost organizat un flagrant. Mihai Bejan a condus victima în pădure, iar acolo i-a declarat că el este de fapt cel care are nevoie de servicii sexuale. 

Funcționarul MAI a fost încătușat de oamenii legii, dar ulterior l-au eliberat pentru o scurtă perioadă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării