main logo
402

Schimb de focuri într-o clădire din Philadelphia: Doi poliţişti, blocaţi

Forţele speciale ale poliţiei (SWAT) au salvat doi ofiţeri de poliţie şi trei civili care rămăseseră blocaţi într-o clădire din Philadelphia după un schimb de focuri cu un individ care s-a baricadat în respectivul imobil, au anunţat autorităţile, precizând că suspectul a fost arestat după 7 ore.

Schimb de focuri într-o clădire din Philadelphia: Doi poliţişti, blocaţiFoto: mediafax.ro

Individul a deschis focul asupra poliţiştilor care efectuau miercuri o percheziţie într-o clădire din Philadelphia, pe baza suspiciunilor privind prezenţa unor traficanţi de droguri în locaţia respectivă, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Şase ofiţeri de poliţie au fost răniţi în cursul incidentului care s-a încheiat abia în cursul nopţii de miercuri spre joi.

Doi ofiţeri de poliţie şi trei civili, ce fuseseră reţinuţi în cursul operaţiunii, au rămas blocaţi timp de aproximativ cinci ore în clădirea în care s-a baricadat individul. O echipă SWAT s-a furişat în clădire la adăpostul întunericului pentru a-i salva pe cei cinci.

Niciun poliţist nu a suferit răni grave şi toţi cei şase au fost externaţi, a declarat un reprezentant al Poliţiei din Philadelphia.

Poliţia a anunţat joi dimineaţă că atacatorul a fost arestat, la şapte ore de la izbucnirea incidentului.

Presa americană a relatat că individul era înarmat cu o puşcă semiautomată, similară cu o armă AK-47, cât şi cu mai multe pistoale.

"Sunt un pic nervos că cineva are la dispoziţie atâta armament şi o astfel de putere de foc",a declarat Jim Kenney, primarul oraşului Philadelphia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării