main logo
947

Scandal din cauza unei betoniere la Durleşti: Oamenii au ieşit în stradă

Un cartier din Durlesti a ramas astazi fara lumina, dupa ce o betoniera a rupt firele de electricitate.

Scandal din cauza unei betoniere: Oamenii au ieşit în stradăScandal din cauza unei betoniere: Un cartier din Durleşti, fără lumină. Foto: protv.md

S-a intamplat in timpul unor lucrari de constructie. Furiosi, oamenii au iesit din case si au cerut socoteala muncitorilor, care de dimineata au turnat beton pentru fundamentul unei case. La fata locului a intervenit si politia.

Cativa locuitori au vazut cum betoniera se inclina intr-o parte si ramane practic cu rotile in sus. Oamenii spun ca masinaria nu a fost instalata corect, iar din aceasta cauza s-a prabusit, scrie protv.md.

“Turnau beton acolo, pamantul moale unde stau instalatiile masinii, s-au lasat in pamant si a cazut pe o parte si nu poate sa o scoata, trebuia sa pregateasca terenul 15 toane cum nu ai da.”

 Vehiculul a rupt mai multe fire electrice, lasand numeroase familii fara lumina. Oamenii spera ca pana maine problema va fi rezolvata.

"Iata suntem fara lumina de la orele doua, o anuntat ca o sa fie ninsori, pe asa timp se face asa lucru."

"Noi I-am prevenit ca aici a fost sapat, o teebuit sa puie niste petris, si apoi sa aduca asa masina grea, uitativa daca cadea peste truba de gaz ce era sa fie aici."

"Uitativa ce timp, noi daca maine o sa avem lumina.”

 La fata locului a fost chemata politia. A intervenit si o macara, pentru a pune vehiculul pe roti.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării