main logo
33392

Rezultatele expertizei medico-legale a șoferiței Porsche-ului sunt gata

Rezultatele expertizei medico-legale, care vor stabili dacă șoferița Porsche-ului era sau nu în stare de ebrietate, sunt gata.

Rezultatele expertizei medico-legale a șoferiței Porsche-ului sunt gataColaj: Știri.md

Informația a fost confirmată pentru Agora.md de șeful Departamentului clinic de Medicină Urgentă, transmite Știri.md.

Vasilii Șovgur a refuzat să vorbească despre rezultate, menționând că sunt date cu caracter personal. 

Totodată, informații despre rezultatele expertizei vor fi oferite în cadrul unui briefing de presă în această după-amiază.

Totodată, Vasilii Șovgur, șeful Departamentului clinic de Medicină Urgentă, a declarat pentru Agora.md că șoferița Porsche-ului se află în continuare la terapie intensivă, iar starea acesteia a rămas extrem de gravă.

Contactat de Agora, șeful Direcției Generale Urmărire Penală a Poliției, Grigore Moga, a declarat că nu cunoaște rezultatele analizelor medicale.

Menționăm că, potrivit legii, pentru gradul minim de ebrietate a fost stabilită o concentraţie de alcool de la 0,3 grame per litru până la 0,5 grame per litru în sânge sau de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul expirat. 

O stare avansată de ebrietate va fi considerată în cazul depăşirii concentraţiei de alcool de 0,5 g/l în sânge sau de 0,3 mg/l în aerul expirat.

Știri.md amintește că potrivit unor surse din cadrul anchetei, gradul de alcoolemie al șoferiței ar fi fost de 1,28 de grame per litru. 

Declarația a fost făcută de Constantin Mihalachi, autorul emisiunii „Autoblog”, la „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Menționăm că în urma accidentului groaznic ce s-a produs ieri, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, circa 20 de persoane au fost traumatizate, iar două persoane au decedat.

Ba mai mult, Svetlana Ungureanu avea 43 de procese administrative și 5 procese penale, iar permisul ei de conducere era suspendat.

Actualmente, Svetlana Ungureanu se află la terapia intensivă fiind în stare extrem de gravă.

În acest sens, a fost creată Linia Fierbinte a IGP, tel. (022) 868-113, 868-112, unde cetățenii pot oferi sau primi informații cu privire la accidentul produs.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării