main logo
9815

Record ruşinos pentru un tânăr din Capitală. A ajuns de două ori în aceeaşi noapte la Poliţie

Record ruşinos pentru un tânăr. A ajuns de două ori în aceeaşi noapte la Poliţie. Culmea, suspectat de săvârşirea aceleaşi contravenţii.

Record ruşinos. A ajuns de două ori în aceeaşi noapte la Poliţie

Prima dată, individul a fost depistat de oamenii legii fiind sub influenţa drogurilor aproape de miezul nopţii. În timp ce un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă patrula strada Ginta Latină din sectorul Ciocana al Capitalei, a fost oprit, de un trecător care i-a anunţat că în spatele unui magazin de electrocasnice din preajmă, un tânăr stă culcat la pământ. Când s-au apropiat să vadă în ce stare se află bărbatul, acesta nu putea lega nici două cuvinte. După câteva minute de discuţie, tipul şi-a revenit, spunând oamenilor legii că, cu câteva ore mai înainte a consumat droguri. Apoi, a scos din buzunar un pacheţel în care se afla o masă vegetală, mărunţită de culoare galbenă, cu miros specific asemănătoare narcoticelor, transmite Știri.md cu referire la canal3.md.

În faţa camerei de filmat, tânărul a recunoscut că se afla sub influenţa stupefiantelor şi că este consumator de droguri de o perioadă scurtă de timp. El susţine că noaptea trecută ar fi procurat substanţa de la o persoană necunoscută la preţul de 100 de lei.

La scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Ciocana pentru a investiga cazul. Pacheţelul cu substanţa interzisă a fost sigilat şi transmis spre efectuarea unei expertize, iar tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri, ulterior, fiind eliberat.

Profitând de faptul că a fost pus în libertate, individul a hotărât să mai ia o doză de relaxare. Astfel, la doar două ore, ajunge iar în vizorul poliţiştilor fiind într-o stare vizibilă avansată de ebrietate narcotică. Supus unui control, acesta deţinea asupra lui un alt pacheţel în care la fel se afla o substanţă asemănătoare drogurilor. Doar că de această dată, lângă el a fost găsit şi un aparat confecţionat artizanal folosit pentru consumul de narcotice.

Întrebat de unde a făcut rost de cel de al doilea pachet, suspectul nu a mai putut da explicaţii.

În urma celor întâmplate, tipul a fost din nou reţinut şi condus la inspectorat.

Actualmente, oamenii legii investighează cazul şi urmează să stabilească ce sancţiune riscă bănuitul. Totodată, forţele de ordine întreprind măsurile necesare pentru a identifica persoanele care i-au vândut individului substanţele interzise.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării