main logo
2078

Reacția ANTA, după ce un angajat a aruncat țigara peste geam

Un inspector superior de la ANTA riscă să fie retogradat din funcție, după ce a fost surprins cum aruncă din automobilul de serviciu un muc de țigară.

Reacția ANTA, după ce un angajat a aruncat țigara peste geamReacția ANTA, după ce un angajat a fost văzut aruncând țigara peste geam

Imaginile au fost filmate de un martor și postate pe internet. De cealaltă parte, bărbatul susține că nu a fost o țigară, ci un obiect din plastic. Responsabilii de la Agenția Națională de Transport Auto au pornit o anchetă de serviciu, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Din imaginile surprinse de un martor, aflat într-o mașină care circula în spatele echipajului ANTA, se vede cum pasagerul din dreapta șoferului dă geamul în jos și aruncă un muc de țigară pe carosabil. Autoritățile de la ANTA s-au autosesizat și au pornit o anchetă de serviciu.

Nicolae Gavriliță, șeful Direcției Control Transport Rutier și Asigurări ANTA: “Acolo nu prea bine se vede momentul. În explicație el spune că nu a folosit țigara dar era un obiect de plastic din mașină. Urmează să identificam persoana să ne spună dacă era fum, pentru noi o să fie foarte bine.”

Până acum s-a aflat că bărbatul din imagini este un inspector superior. Responsabilii de la ANTA susțin că acesta va fi pedepsit. 

Nicolae Gavriliță, șeful Direcției Control Transport Rutier și Asigurări ANTA: “Chiar dacă e un obiect care spune că l-a aruncat, oricum va fi tras la răspundere dar dacă fumau în mașină, asta este altceva, trebuie să stabilim dacă fumau asta nu are culme obrăznicia.

Inspectorul riscă să fie retrogradat din funcție. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării