main logo
2318

Răzbunarea unui moldovean și a unui român supărați în Italia

Doi bărbați, unul din România și altul din R.Moldova, au fost arestați în Italia după ce au incendiat camioneta unui italian, pentru că acela nu i-a plătit pentru munca lor.

Răzbunarea unui moldovean și a unui român supărați în ItaliaCum s-au răzbunat un moldovean și un român în Italia la locul de muncă

Cei doi au declarat oamenilor legii că au prestat lucrări de construcție, iar pentru că nu și-au primit banii pentru munca lor, ei au cerut cu împrumut camioneta Renault Master, iar apoi au incendiat-o, transmite Știri.md cu referire la moldova.org.

Cazul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 11 martie. Carabinierii din San Pietro in Cariano au fost anunțații că o camionetă este cuprinsă de flăcări.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat în apropiere doi bărbați. Cei doi tocmai se pregăteau să consume alcool.

Ulterior, ei au relatat că au dat foc autovehiculului, pe care l-au împrumutat de la proprietar, deoarece cel din urmă nu le-a plătit pentru efectuarea unor lucrări de construcție.

Vehiculul, distrus complet de flăcări, a fost pus sub sechestru. Cei doi muncitori vor fi trimiși în judecată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării