main logo
2067

Răzbunarea cruntă prin care doi tineri au încercat să omoare un bătrân din Leova

Doi tineri riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii după ce au bătut crunt un bătrân, iar după au încercat să-l omoare.

Răzbunare cruntă: Cum au vrut doi tineri să omoare un bătrân din Leova

Incidentul s-ar fi întâmplat pe 7 iulie, în jurul orei 17:00, în orașul Iargara din Leova. 

Ofițerul de presă Cristina Ciobanu a declarat pentru Știri.md că doi tineri de 18 și respectiv 19 ani, ambii din Cantemir, au pătruns ilegal în casa unui bărbat de 70 de ani, domiciliat în orașul Iargara, unde i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste tot corpul din motiv de răzbunare, cauza faptului că unul din agresori fiind anterior fiul adoptiv al victimei înfiat de la vârsta de 2 ani și victima s-a dezis de adopția sa la vârsta de 14 ani.  

Ulterior, după ce au bătut crunt victima, au urcat-o forțat în portbagajul automobilului de model VAZ, care aparține bătrânului și au plecat în direcția satului Borogani având scopul de a-l omorî. 

Ghinion însă, pe drum cei doi au comis un accident rutier neînsemnat și au părăsit locul faptei. Deplasându-se mai departe, tinerii au observat un echipaj 112 al poliției, iar de frică să nu fie depistați au abandonat mașina cu tot cu victimă în portbagaj.

La scurt timp, făptașii au fost totuși localizați și reținuți de oamenii legii. 

"În cadrul percheziției corporale la fața locului în buzunarul bănuitului în vârstă de 18 ani a fost depistat un cuțit de vânătoare, iar în automobil un hârleț și o lopată", a menționat Cristina Ciobanu. 

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală, iar bănuiții riscă închisoare de la 15 până la 20 de ani. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării