main logo
2610

Răsturnare de situație în cazul şoferului beat care şi-a ucis soţia şi copilul în accident

Alcoolul a mai răpus două vieţi într-un accident rutier produs în raionul Sângerei. O tânără de 19 ani şi fetiţa ei de doar un an au murit, iar nepotul victimei de cinci ani a ajuns în stare gravă la spital.

Explicația şoferului beat care şi-a ucis soţia şi copilul în accident

Potrivit poliţiei, soţul femeii conducea beat şi a ajuns cu maşina într-un copac.

Bărbatul, în vârstă de 24 ani, nu avea permis de conducere şi a urcat la volan având în aerul expirat un indice al alcoolului de cinci ori peste limita admisă, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"În urma impactului a decedat soţia acestuia, a decedat copilul acestuia de un an de zile şi nepotul acestora este în stare gravă, cu părere de rău a fost transportat la spital. Starea copilului, nepotului acestei persoane era una gravă şi de aceea a fost transportat din spitalul de la Sîngerei în spitalul Centrul mamei şi copilului din Capitală", a spus şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Accidentul s-a produs în data de 25 mai, în apropierea satului Romanovca, când familia se întorcea din ospeţie.

Din spusele şoferului, iniţial la volan se afla soţia lui, care avea permis de conducere, însă ulterior i s-a făcut rău şi a urcat soţul ei.

În timp ce conducea, bărbatul i-ar fi spus femeii că a hotărât să plece la muncă peste hotare, iar tânăra indignată a tras volanul brusc spre stânga, ce a provocat nenorocirea.

Cel care conducea se află acum la spital, starea lui fiind stabilă.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la şapte ani de detenţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării