main logo
658

Pumni și picioare în trafic: Un român l-a luat la bătaie pe un taximetrist

Câțiva șoferi și-au împărțit pumni în mijlocul străzii, după ce s-au șicanat în trafic. Momentul în care cei doi se lovesc a fost filmat de un alt șofer.

Un român l-a luat la bătaie pe un taximetrist din Chișinău

Scena șocantă s-a petrecut în drumul care duce spre Aeroportul Internaţional Chişinău. Mai mulți șoferi au fost martorii unui conflict în trafic între un șofer de taxi și șoferul unui autoturism cu numere de înmatriculare românești. Bărbații s-au arătat furioși unul cu celălalt. 

După ce și-au împărțit câțiva pumni, bărbatul din mașină românească a lovit șoferul de taxi direct în față. Acesta a căzut pe carosabil, transmite Știri.md cu referire la bloknot-moldova.md.

Un șofer, martor al incidentului, a intervenit pentru aplanarea conflictului. Prin urmare, cele trei mașini au blocat complet traficul pe strada aglomerată.  

,,Românii șicanează taximetriștii pe străzile Chișinăului", a scris în grupul Город без маршруток. Водители помогают пешеходам, Alex Dorm.  

Un incident asemănător a avut loc recent în sectorul Botanica din Capitală. Mai mulţi şoferi s-au bătut la o trecere de pietoni la intersecţia străzilor Dacia - Independenţei, lângă spermerketul Nr.1.

Totul s-a întâmplat după ce un taximetrist s-a oprit la trecere de pietoni pentru a ceda trecerea pietonilor, însă a fost lovit din spate de un alt şofer neatent în trafic. Şoferul taxiului a ieşit din maşină cu un ciocan în mână, fapt care a provocat bătaia între şoferi. În urma incidentului, traficul fost oprit pentru mai mult timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării