main logo
6789

Primele imagini cu bătaia sângeroasă dintr-un bar de la Hâncești

Bătaie crâncenă într-un bar din satul Bobeica, raionul Hânceşti. La incidentul sângeros care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, au participat zeci de tineri care au lovit unul în celălalt cu tot ce le nimerea în mână.

Primele imagini cu bătaia sângeroasă dintr-un bar de la HânceștiBătaie crâncenă într-un bar din satul Bobeica. Imagini surprinse

Camerele de supraveghere au inregistrat confruntarea, transmite Știri.md cu referire la Canal3.md

Înregistrările au fost făcute în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din imagini se vede cum în bar intră un grup de tineri şi imediat începe un adevărat măcel. Agresorii folosesc tot ce li se nimereşte sub mână: bile şi tacuri biliard, pahare şi sticle.

Se ştie exact că atacatorii nu sunt din satul Bobeica. Ei au acţionat organizat, deoarece au venit din mai mule localităţi ale raionului Hânceşti. Una dintre victime, un tânăr din localitate, spune că prima dată i-a văzut pe aceşti băietani în sat.

Poliţia a identificat deja 15 atacatori. 

Unul dintre cei implicaţi în confruntare s-a ales cu o fractură la picior. Ceilalți au suferit plăgi tăiate şi leziuni mai puţin grave. Cazul este cercetat de poliţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării