main logo
33997

Presa: Cine e cel care îi asigura protecție șoferiței Porsche-ului

Proprietarul unei piețe auto din Chișinău, Serghei Visanu, ar fi cel care o proteja pe șoferița Porsche-ului, Svetlana Ungureanu, ce a provocat accidentul de la Buiucani, provocând moartea a două persoane și accidentând alte 25.

Presa: Cine e cel care îi asigura protecție șoferiței Porsche-uluiColaj: știri.md

Cel puțin așa scriu reporterii de la portalul Actualitati.md, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Sursa afirmă că, Visanu ar fi condus personal același Porsche, iar ex-deputatul Constantin Țuțu și-ar fi achiziționat o mașină de la el.

Totodată, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că femeia este prietenă cu mulți oameni de afaceri, iar problemele ei le rezolvă tatăl unei actuale ministre. 

Potrivit șefului interimar al Inspectoratului General al Poliției, Balan Gheorghe, anterior, șoferița a rămas de mai multe ori fără permis de conducere. 

Ba mai mult, Svetlana Ungureanu avea 43 de procese administrative și 5 procese penale, iar permisul ei de conducere era suspendat.

Actualmente, Svetlana Ungureanu se află la terapia intensivă fiind în stare extrem de gravă.

Ulterior, omul de afaceri Serghei Visanu a venit cu o reacție prin intermediul unei scrisori, prin care neagă orice legătură cu Svetlana Ungureanu.

"Serghei Visanu nu are careva tangență cu Svetlana Ungureanu și nici marca comercială InterAuto nu a prestat careva servicii persoanei descrise", se arată în reacția trimisă prin intermediul avocatului.

Știri.md amintește că în urma accidentului groaznic ce s-a produs ieri, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, circa 20 de persoane au fost traumatizate, iar două persoane au decedat.

În acest sens, a fost creată Linia Fierbinte a IGP, tel. (022) 868-113, 868-112, unde cetățenii pot oferi sau primi informații cu privire la accidentul produs.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării