main logo
6147

Polițist atacat de un bărbat în plină stradă

Un polițist de patrulare a fost cît pe ce să rămînă fără arma din dotare, după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate a încercat să-l dezarmeze.

Polițist atacat de un bărbat în plină stradăUn polițist de patrulare a fost cît pe ce să rămînă fără arma din dotare, după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate a încercat să-l dezarmeze.

Un polițist de patrulare a fost cît pe ce să rămînă fără arma din dotare, după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate a încercat să-l dezarmeze. Incidentul s-a produs la intersecția străzilor T. Vladimirescu și A. Doga din capitală, informează NOI.md.

Conflictul a izbucnit după ce inspectorii de patrulare au observat un grup de aproximativ 16 persoane care manifestau un comportament agresiv, aceștia fiind în stare de ebrietate. Bărbații erau cît pe ce să se ia la bătaie. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar una dintre persoane s-a apucat de tocul armei din dotare a unui polițist. Pentru a-l imobiliza pe bărbat, polițiștii au folosit cătușele și spray-ul lacrimogen.

Agresorul, în vîrstăde 31 de ani, care a atentat la arma polițistului a fost condus la Inspectoratul de poliție Rîșcani și riscă să fie tras la răspundere penală pentru huliganism, dar și pentru ultragierea angajaților poliției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării